118% krediet (incl. kosten)Een eigendom kopen is een erg verstandige investering. Door je eigen woning af te betalen in plaats van te huren ben je eigenlijk al aan het sparen voor later. Bovendien voelt het  veel beter om in je eigen woning te wonen dan in een gehuurd pand, je bent je eigen baas en legt enkel aan jezelf verantwoording af!

Houd rekening met de notariskosten! Bij de aankoop van een woning moet je met meer rekening houden dan enkel de aankoopprijs, er zijn ook tal van andere kosten die je moet dekken. De notariskosten zoals de registratierechten wegen bijvoorbeeld zwaar door. Daarnaast wil je misschien ook wel enkele kamers verbouwen en renovatiewerken uitvoeren.

De 118% lening via Luxassur is gecreëerd om deze kosten + de aankoopprijs van de woning te financieren en moet je dus niet al je spaargeld aan te spreken voor de aankoop van een eigen woning. Je kan ook kiezen voor een hypothecaire lening inclusief notariskosten waarbij Luxassur je graag bij staat . Met een 118% lening kan je meer lenen dan de waarde van de woning om zo de extra kosten te dekken.

Neem contact op met Luxassur en wij helpen je graag verder met het afsluiten van je hypothecair krediet voor de aankoop van je eigen woonst.
Wij regelen een financiering die 118% bedraagt van de waarde van je eigen woonst.